Det finns ett antal måsten inför examen från gymnasiet.

Dels har vi kostymen eller sommarklänningen, man måste ta studenten i stil!

Ett annat måste (inte lika hårt här) är att anlända i finbil, gärna nedcabbad så man kan skrika och vifta hejvilt på vägen dit.

Studentmössan är nästan måste nummer ett, se till att beställa dessa i tid så att det inte blir försenat, att vara utan studentmössa på studenten är som att vara utan ringarna när man gifter sig!

En annan viktig del som ligger mestadels på föräldrarna är införskaffandet av studentskylten. Studentplakatet är både en rolig grej att visa upp och vifta med för studenten när man åker på flaket, men även en praktisk sak när studenten ska hitta släkt och vänner efter utspringet!

Handla era skyltar online på studentskyltar.se. De har ett stort sortiment av motiv och designs att välja på och snygga typsnitt man kan skriva namn och klass med!