Är det snart dags för klassen att gå ut högstadiet och ni vill skapa er ett minne för livet som gör att ni aldrig glömmer era kära klasskompisar? Vad passar då bättre än nya snygga skoltröjor!?

En skoltröja används flitigt av klassen i flera månader om man beställer i god tid och fungerar efteråt som en skön myströja och ett fint minne av klassen man gick i.

Välj ett färdigt tryck eller kom på ert helt egna. Behöver ni hjälp finns det oftast företag som kan hjälpa er med designen, bara ni har en idé! Till exempel kan ni använda klasströjor.se, de hjälper er med designen av era skoltröjor.

Ha en brainstorming i klassen och kom på bra idéer till ert skoltryck, kanske är det ett klassiskt citat som någon i klassen någon gång dragit till med eller en bild på alla i klassen i någon rolig stil?

Ni har oftast helt fria tyglar när ni designar era skoltröjor!

skoltröjor

Det tar ungefär 2 veckor för era skoltröjor att bli klara, se så till att beställa dem i tid så att ni inte missar chansen! Beställ gärna några månader innan ni slutar så får ni gott med tid att använda dem tillsammans med klasskompisarna. Perfekt också om man ska iväg på klassresa och vill göra ett intryck!

En bra idé kan vara att köpa en även till er lärare och klassföreståndare, då får de sig ett gott skratt och ett minne av er som klass 🙂