Ytterligare en viktig sak att ta ställning till, är hur trycket eller brodyren ska framträda för att sticka ut så mycket som möjligt.

Det finns tusentals sätt att framhäva ett tryck men ibland behöver man inte gå så långt för att hitta det bästa alternativet.

Inte sällan är det enkla det riktiga och om du är tveksam bör du alltid ta det säkra före det osäkra. Tänk på att en större skara människor skall bära era plagg och då är det bäst att de passar för alla smaker, vilket oftast hör till det lite enklare slaget.

Den andra punkten är att hitta rätt färger som överensstämmer med ert företag i stort. Det vitala i den här diskussionen är att man alltid bör använda sig av färgval och grafik som associerar med företaget.

I annat fall kan folk både bli förvirrade och negativt överraskade. En tumregel är att trycket genast skall föra tankarna vidare till ert företag så att folk direkt kan få en aha-upplevelse.

Plaggens grafik bör ha mycket gemensamt med ert företags eller organisations grafik och färger så att man direkt ser vilken firma det är fråga om. Detta stärker varumärket ytterligare och ger en bättre förståelse för produkten som används.

Hos TS reklam hjälper man gladeligen till med allehanda designfrågor och huruvida man bör satsa på ett tryck eller inte. Där vet man vikten av ett bra varumärke som alltid kommer till sin rätt, oavsett vilket plagg eller produkt det handlar om.

Ett smakfullt tryck som förknippas med ert varumärke, kan sätta rejäl guldkant på tillvaron och göra er marknadsföring värt allt jobb. Målet är att med rätt färg, form och grafik, bidra till en ökad varumärkesspridning genom att bärarna tar på sig plaggen med glädje.

Det är också viktigt att resten av tröjan, mössan eller jackan, smälter samman på det bästa sättet med trycket och att basfärgen ger en snygg bakgrund med trycket som ögonfångare.