Var inte rädd för att ta din profilreklam till nya höjder och unna ert företag det där lilla extra som får både kunder och anställda att bidra med ett leende.

Det finns många idéer att bolla med och är ni flera kan ni ha mycket roliga stunder genom att bestämma hur profilkläderna ska se ut och var de ska göra som mest nytta.

Dock är det värt att nämna att ingenting är gratis, inte heller profilkläder även om det är betydligt billigare att trycka upp sådana än att ge sig ut i butikerna och köpa vanliga kläder.

När man ger sig i kast med profilkläder, ska man naturligtvis hålla sig till en budget om man inte har turen att vara ett företag som går med rejäl vinst.

Men även då så kan prisnivåerna komma att vara avgörande i de fallen som man ska välja produkt. Vad man dock inte ska sticka under stol med är att kvalitet har att göra med pris. d.v.s. om du normalt eftersträvar en högre kvalitet och ett finare material som exempelvis ekologisk bomull eller ull, så kan du vara beredd att få hosta upp en större summa.

Oftast är det idag något som företagen är medvetna om och eftersom profilreklamen vanligtvis inte är så dyr, så brukar de flesta organisationer betala för bättre kvalitet än att snåla in på den.

Helst bör det inte ske på bekostnad av kvaliteten för då är det lätt att produkten krånglar eller upprör kunden som sedan kan bli irriterad eller anklaga ert företag för att vara smaklösa och omdömeslösa.

Hur många gånger har man exempelvis inte fått ett paraply med tryck från något företag, som efter två regniga dagar ser ut som en trasig sopsäck när alla ekrarna har böjt sig eller gått av? Undvik detta genom att köpa in produkter av bättre kvalité och få långlivade profilplagg.