Det roliga med profilkläder är att man i stort sett kan ta ut svängarna och gå hur långt som helst.

Visst måste man tänka efter för att se till mottagarens behov och personliga livsstil, men överlag kan profilkläder vara lika skojiga att skapa från start till mål, som vanliga klädkollektioner.

Även inom profilreklam måste man vara noga med att ha ett snyggt och genomtänkt tryck och en fin passform med en skön kvalitet.

Ibland kan ett företag få så mycket smak för att göra profilplagg, att man faktiskt väljer att gå längre och dela ut ett helt lite kit eller en giftbox full med andra kläder.

I det senare alternativet kan man packa in plaggen i söta boxar för att dela ut till kunder och anställda, som sedan får chansen att fröjdas inför den spännande presenten.

Fördelen med en giftbox är att man har många bitar att välja mellan och skulle något inte falla en i smaken så kan man enkelt byta med kollegan eller ta hem till barnen så att de får en liten glädjestund också. Du kan till och med göra kläder för män, kvinnor och barn så att hela familjen kan bli en enhetlig trio.

Bredden av en giftbox gör att de flesta finner ett plagg som de tycker om och behöver. Vem har någon gång inte sagt att man skulle behöva köpa en ny mössa, trots att månader har passerat och snön faller tungt utanför?

Och vem uppskattar inte en väldesignad och färgglad t-shirt att ha till de senaste inköpta byxorna när våren står för dörren? Med det sagt, så kan ni alltså tillverka en hel liten kollektion att ha för kunder och anställda och ge bort innan semestern, innan högtiden närmar sig eller bara närsomhelst när ni vill passa på att tacka de som står ert företag närmast.